Appartementencomplex

Appartementencomplexen

Zacht water en voldoende druk

 

  • Iedere bewoner geniet van zacht water
  • Voldoende waterdruk in iedere woning
  • Bewust zuinige oplossing
  • Milieubewuste keuze
  • Meest betrouwbare oplossing
  • Installatie voldoet aan gestelde eisen

De oplossing voor appartementen

Schoon drinkwater met voldoende waterdruk. Een gegeven waar vaak niet bij stil wordt gestaan. Draai de kraan open en er stroomt vers drinkwater uit, zo vanzelfsprekend… Of toch niet?

Het aangesloten waterleidingbedrijf controleert de kwaliteit van het water en levert schoon drinkwater. De verantwoordelijkheid van het waterleidingbedrijf stopt na de hoofdaansluiting. Dit betekent dat de Vereniging van Eigenaren (VvE) en bewoners verantwoordelijk zijn voor het vervolgtraject. Op zowel de eerste verdieping als de tiende verdieping is het belangrijk dat de kwaliteit van het water gelijk is. Een probleem waar appartementshouders tegenaan lopen is het verschil in waterdruk per verdieping. Hoe meer verdiepingen een appartementencomplex heeft, hoe meer verschil dit in waterdruk per verdieping kan opleveren. Speciaal voor appartementencomplexen bieden wij een oplossing zodat iedere bewoner geniet van heerlijk zacht water met dezelfde waterdruk.

Uitgangspunten voor het juiste systeem

Aan de hand van aanvullende informatie rondom waterverbruik, -hardheid en wooneenheden adviseren wij een zo optimaal mogelijke installatie speciaal voor het appartementencomplex. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om te informeren over wat wij kunnen bieden. Ook is het mogelijk een presentatie te laten verzorgen aan de bewoners. Er wordt dan direct gekeken waar en hoe de installatie het beste kan worden geplaatst en een persoonlijke offerte gemaakt. U weet op voorhand precies waar u aan toe bent.

De installatie kan bestaan uit

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en persoonlijk advies.