Autowasstraten

Autowasstraten

Een economische en verantwoorde oplossing

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om water te gebruiken in autowasstraten. De meest eenvoudige manier is drinkwater, maar de kosten zijn hoog. Daarbij is uit oogpunt van verantwoord ondernemerschap deze manier van water gebruiken niet meer van deze tijd. Als het waswater wordt hergebruikt, is de schade wellicht lager. Toch moet het water gezuiverd worden, wat op zijn beurt weer veel energie kost.

Een meer economische en verantwoorde oplossing voor watergebruik is het toepassen van een eigen bron installatie.

Een complete installatie bestaat uit

Bron boren

Met onze kennis en ervaring kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de te verwachten bronwater kwaliteit. Samen met u kijken we naar de beste oplossing.

Pomp installatie

Voor het oppompen van het bronwater is een pomp nodig. Hiervoor zijn verschillende oplossingen, van een bovengrondse pomp tot een bronpomp.

Ontijzering en ontharding

Wij leveren een gesloten systeem waarmee ijzer, mangaan en kalk in één proces uit het bronwater wordt gefilterd. Afhankelijk van de bronwater kwaliteit kunnen aanvullende filters nodig zijn om de juiste waterkwaliteit te krijgen.

Een deel van het water wordt gebruikt om super schoon en zuiver water te maken, om na het auto wassen deze vlekvrij op te kunnen laten drogen. Hiervoor gebruiken we een Osmose systeem.

Wij bieden u graag een persoonlijk advies voor de meest efficiënte oplossing. Neem vrijblijvend contact op.