Diensten

Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met onze kennis op het gebied van water, waterbehandeling en techniek geven wij advies, dragen wij oplossingen aan en werken mee aan een stuk ontwikkeling. Bedrijf of particulier, u bent bij Boshuis aan het juiste adres.

Service

Vakbekwame mensen van onze Technische Dienst kunnen al onze producten bij u inbouwen, aansluiten en onderhouden. Onze monteurs staan garant voor een stukje vakwerk. Zij bieden u de service waar wij voor staan.

Ontwikkeling

Binnen ons bedrijf zijn wij steeds op zoek naar nieuwe producten, verbetering van kwaliteit en uitbreiding van onze kennis. Hiermee willen wij u, als klant, meer kunnen bieden. Water is een interessant product, waar we in de toekomst steeds meer afhankelijk van worden. Op kleine en grote schaal proberen wij iets bij te dragen aan het verantwoord omgaan met dit kostbare water.

Referenties

Inmiddels mogen wij meer dan 2.000 particulieren tot onze tevreden klantenkring rekenen. In het midden en klein bedrijf hebben wij o.a. bij Mac Donald’s, de Rabobank, Golden Tulip Hotels en vele andere bedrijven en overheidsinstanties ons product mogen leveren. Ook in de industrie en de agrarische sector hebben we door heel Nederland, en soms daarbuiten, allerlei waterbehandelingssystemen mogen plaatsen.