Quooker Actie: Een liter voor een liter

Bespaar dagelijks 10 liter water en geef door!

Op 22 maart 2016 was het nationale Wereldwaterdag. Een dag waarop we stil stonden bij de wereldwijde waterproblematiek. Ook wij staan samen met Quooker staat stil bij water met deze actie!

100 miljoen liter schoon drinkwater

De Quooker COMBI bespaart dagelijks meer dan 10 liter water. Op jaarbasis loopt dit op tot gemiddeld 4.200 liter water! Via Made Blue doneert Quooker in 2016 per verkocht COMBI-reservoir een jaar lang 4.200 liter schoon drinkwater aan de gemeenschap van Garamba Bata in Ethopië. In totaal is dit 100 miljoen liter.

Schoon drinkwater, voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Zelfs kokend water uit de kraan is inmiddels een begrip in veel huishoudens. Toch hebben wereldwijd bijna 1 miljard mensen geen schoon drinkwater, één van de eerste levensbehoeften. Essentieel voor gezondheid en hygiëne. Het doel? Meer dan 4.000 mensen van Garamba Bata in Ethopië permanent toegang geven tot schoon drinkwater.

Help jij mee?

Koop in 2016 een Quooker met COMBI-reservoir en Quooker doneert 4.200 liter water. Kijk voor meer informatie op de Quooker productpagina.