Zout voor waterontharders

Boshuis regeneratiezout

Zout voor waterontharders

 

  • 100% natuurlijk gefilterd en gezeefd kristalzout  Regeneratiezout
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Ook verkrijgbaar in ergonomische 15 kg verpakking
  • De beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Een Boshuis waterontharder beschikt over een zoutbak. Deze kan zowel geïntegreerd zijn bij de besturing (Combi uitvoering) of los geleverd worden (Duo uitvoering). Met het zout en water wordt pekelwater aangemaakt. Hiermee wordt de harskern van de waterontharder schoongespoeld zodra deze verzadigd is met kalk. Dit noemen we ook wel regenereren. Het regenereren gebeurt ongeveer één keer per week, afhankelijk van het waterverbruik, op een zelf ingesteld tijdstip.

Boshuis zout bestellen

In een Boshuis waterontharder adviseren wij het speciale Boshuis regeneratiezout te gebruiken. Dit zijn zuivere zoutkristallen, speciaal ontwikkeld voor onze waterontharders. Wij adviseren om geen ander zout te gebruiken. Dit kan verstoppingen en defecten veroorzaken. U kunt kiezen tussen zoutzakken van 25 kg of 15 kg. Net wat u het makkelijkst vindt.

Bestel het regeneratiezout eenvoudig via de webshop. Liever telefonisch bestellen? Houd dan rekening met extra administratiekosten t.w.v. €7,50. Bespaar op bezorgkosten door de zakken regeneratiezout te leveren met de jaarlijkse servicebeurt (indien u beschikt over een Service Plus abonnement). Het gewenste aantal zakken zout mag u telefonisch of via het contactformulier aan ons doorgeven. U kunt het regeneratiezout uiteraard ook ophalen bij één van onze verkooppunten.

Bestel eenvoudig en snel Boshuis regeneratiezout >