Waterontharder

Waterontharders van Boshuis

Voor zacht en kalkvrij water

 

waterontharder kopen Boshuis is zonder twijfel de specialist in de enige echte Nederlandse waterontharders. De waterontharders van Boshuis voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van waterontharding (resthardheid instelling, hars geschikt voor consumptie). De Boshuis waterontharder is betrouwbaar, zuinig en compact. Geproduceerd in onze eigen werkplaats, in samenwerking met de Sociale Werkplaats. Hiermee dragen wij bij aan sociaal verantwoord ondernemen. De toegepaste componenten zijn van zeer goede kwaliteit, zodat u een leven lang kunt genieten van zacht- en kalkvrij water.

Meer informatie over de Boshuis waterontharders.

Geniet van zacht water met Boshuis waterontharder

Met een Boshuis waterontharder haalt u iets goeds in huis. Wij staan garant voor een langdurige levensduur enĀ geven zonder compromis 20 jaar fabrieksgarantie. Waterontharden is maatwerk. Het moet passen in uw persoonlijk woonsituatie wat betreft inbouw en gebruik. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om samen met u de beste oplossing te vinden.

Ook voor grotere installatie in de industrie bieden wij een passende oplossing. Denk aan restaurants, tandartspraktijken, hotels, zorginstellingen, appartementencomplexen of autowasstraten. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven een deskundig en eerlijk advies, waardoor u jarenlang van zacht water geniet.

Service is ons op het lijf geschreven, “U bent koning” en dat merkt u bij Boshuis. Onze Technische Dienst zorgt voor vakkundige installatie en service aan uw waterontharder. Geniet van jarenlang zorgeloos zacht water met het Boshuis Service abonnement.